Bli kunde

Nå kan du enkelt opprette kundeforhold med banken. Her finner du informasjon om "Bli kunde" og våre kundepakker

Bli kunde

Nå kan du bli kunde fra din egen sofakrok - alt du trenger er BankID. Her finner du informasjon om våre kundepakker - slik at du kan velge den som passer best for deg.

Velkommen til oss!
"Bli kunde"-knappen finner du i toppen av nettsiden sammen med  "Logg inn"-knappen til nettbanken. Bruker du mobil finner du "Bli kunde" i menyen.

Valg av kundepakke

Det første du må ta stilling til er hvilken kundepakke som passer for deg.

På nettet kan du velge mellom Startpakke Ung 18-34 år, Startpakke Voksen fra 35 år og Minimumspakken. Se mer informasjon om kundepakkene lengre ned på siden.

Når du har valgt pakke og signert med din BankID-brikke får du tilgang til dine kontoer i nettbanken vår. Bankkortet kommer etter ca 1 uke og pin-koden til kortet finner du i nettbank og app. I nettbanken kan du også opprette flere kontoer og lage pin-kode for å ta i bruk vår Mobilbank som du kan laste ned i AppStore, Google Play og Windows Store.

Du vil få tildelt en personlig kunderådgiver i banken og vi tar kontakt med deg etter opprettelsen for å høre om vi kan bistå med noe. Vil du ha hjelp til å avslutte kontoer i annen bank ordner vi med det også. Dersom du ønsker en BankID-brikke fra oss krever vi tilsendt attestert kopi av pass.

Startpakke UNG 18-34 år

For deg mellom 18 og 34 år tilbyr vi gebyrfri bruk og ekstra gode betingelser.
Pakken inneholder Oppdal Aktiv Ung lønnskonto, Visa kort, regningskonto, sparekonto og en nettbankavtale. 

Startpakke VOKSEN fra 35 år

For deg som er kunde over 34 år tilbyr vi gebyrfri bruk av ordinære banktjenester.
Pakken inneholder Oppdal Aktiv Voksen lønnskonto, Visa kort, regningskonto, sparekonto og en nettbankavtale. 

Minimumspakke

Dette er en pakke for deg som vil registrere deg som kunde i våre systemer, men som ikke skal benytte oss som hovedbankforbindelse.
Eksempel på dette er hvis du bare skal disponere andres konti (fullmakt), plassere større kapital hos oss eller kun skal ha forsikringer mm.
Pakken inneholder en nettbankavtale med sparekonto

Spørsmål?

Kontakt kundeservice dersom du har spørsmål knyttet til "Bli kunde".